Főoldal / Hírek, aktualitások / 2023/2024-es tanév étkeztetésével kapcsolatos információk

2023/2024-es tanév étkeztetésével kapcsolatos információk


2023. május 19.

Tisztelt Szülők / Gondviselők!


Debreceni Intézményműködtető Központ levelére hivatkozva tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023/2024-es tanévben az étkezés megrendeléséhez a KRÉTA üzenetben megküldött, illetve az alábbi bejegyzésben is linkelt nyomtatvány(ok) kitöltése szükséges.

Az étkezés, illetve kedvezmény igénylő nyomtatványokat nyomtatott nagybetűvel kitöltve, aláírással ellátva e-mail üzenetben szíveskedjenek megküldeni az intézmény élelmezésszervezőjének.

A beküldés határideje: 2023. május 31.

Az étkeztetéssel kapcsolatos információk, nyomtatványok és az élelmezésszervezők elérhetősége: https://etkeztetes.diminfo.hu internetes oldalon megtalálható. Bármilyen további kérdés esetén forduljanak bizalommal iskolánk élelmezésszervezőjéhez ! (elérhetősége a - KRÉTA üzenetben megküldött- tájékoztató anyagban megtalálható)

Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy amennyiben továbbra is diétás étkezést szeretne igénybe venni, a DIM internetes oldalán található újabb szülői vagy fogyasztói nyilatkozattal, valamint szakorvosi igazolással szükséges a diétás étrendet igazolni

A szükséges dokumentumokat az alábbi linkeken érhetik el:

Tájékoztató az étkezés megszervezéséről
Tájékoztató adatok csoport beszedési megbízáshoz
Szülői diétás nyilatkozat
Hozzájáruló nyilatkozat 2023-2024
Térítési díjak
8. sz. melléklet - intézményi kedv.igénybevételéhez
9.sz. melléklet - átmeneti gond., nevelésbe vett gyerm. étk. igénylés