Főoldal / Hírek, aktualitások / Járványügyi helyzet

Járványügyi helyzet


2020. szeptember 7.

Tisztelt Szülők!

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel gyermekeik és az intézmény dolgozóinak a védelmében, kérem tartsák be az alábbi rendelkezéseket:

- Gyermeküket csak egészségesen és tünetmentesen engedjék iskolába! Amennyiben gyermekük megbetegszik, kérem a betegség tényét, jellegét jelezzék az osztályfőnöknek 7.45-ig.

- Tanulóink, dolgozóink és az (előzetesen egyeztetett időpontban) intézménybe érkezők csak maszkban vagy orrot és szájat eltakaró kendőben kézfertőtlenítés, hőmérséklet mérés után léphetnek be az intézményünkbe. A 2 méter távolság betartása intézményen belül kötelező!

- A maszk használata és a 2 méter távolság betartása az intézmény közös tereiben mindenki számára (folyosó, aula, mosdó) kötelező!

- Kérem, erősítsék meg gyermekeikben, hogy az intézménybe érkezéskor és távozáskor használják a fertőtlenítő pontokat, mert ez is az ő biztonságukat szolgálja.

- Szülői ügyintézésre és szülői értekezleten való részvételre online formában van lehetőség.

- A tanulókon és a dolgozókon kívül az intézményben más nem tartózkodhat; amennyiben a személyes jelenlét indokolt és elkerülhetetlen, kérem, hogy előre telefonon egyeztetett időpontban, a portán jelenjenek meg, ahol az ott dolgozó kollégánk útmutatásai alapján, az intézményi járványügyi protokollt betartva, lehetőségük lesz a személyes ügyintézésre.

Időpont egyeztetésre az intézmény hivatalos elérhetőségein van lehetőség: 52/420-931, fazekas.alt@fmisk-debr.sulinet.hu Az EMMI által kiadott intézkedési terv útmutatásai alapján járunk el.

Szíves megértésüket köszönjük!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Petőné Horváth Mária
intézményvezető